Landgoed De Wielewaal

Kom 365 dagen genieten van rust ruimte kampvuur en. Landgoed De Wielewaal dat van 1934 tot 2005 is bewoond door wijlen Frits Philips is een volledig omheind landgoed dat exclusief toegankelijk is voor de eigenaar en zijn genodigden.


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Interieur Nederland Eindhoven

Nieuwe eigenaren én een nieuwe naam.

. Gemeente Eindhoven koopt de Wielewaal. Er is niet één huis maar wel liefst 5 huizen op het landgoed. Niet Bill Gates of Bruce Springsteen maar de gemeente Eindhoven koopt landgoed De Wielewaal.

Met deze frisse wind werd Camping De Wielewaal omgetoverd tot Landgoed Energy Up. 690 likes 1150 were here. Het terrein is 1424462 vierkante meter groot en volledig omheind en exclusief toegankelijk voor de bewoners en gasten.

Kamperen middenin de natuur van Flevoland. Belasting Geen geaccepteerde kortingskaarten. Hij laat het inrichten als landgoed compleet met een mooie naaldbomentuin een zogeheten pinetum.

Kom 365 dagen genieten van rust ruimte kampvuur en buiten koken kamperen landgoeddewielewaal. Daarmee lijken ook andere geïnteresseerden uit hun winterslaap te. 1 day agoDe gemeente Eindhoven gaat textielondernemer Marc Brouwers verlossen van landgoed De Wielewaal dat geruime tijd te koop stondHet stadsbestuur heeft 29 miljoen over voor de aanschaf van het 142.

Landgoed straks open voor publiek. Landgoed De Wielewaal de voormalige woonresidentie van de familie Philips is gelegen naast Eindhoven. Dan is de Wielewagen perfect voor jou.

Het landgoed De Wielewaal kan qua omvang 142 voetbalvelden vullen en is tussen de jaren 1934 en 2005 de thuisbasis geweest van Frits Philips ja die Philips. Bring enough groceries and cook outside on your own fireplace. There are many firepits spread over the campsite for your use and fire wood can be bought at the reception.

Het landgoed was van 1934 tot 2005 het stekkie van Frits Philips himself. Ze koopt het voormalige landgoed van Frits Philips voor 29 miljoen euro. Historische deal over duurste woning van Benelux EINDHOVEN - Een spectaculaire huizenverkoop in Eindhoven.

De gemeente is daarmee in een klap 142 hectare bos. Ben je opzoek naar een knus en gezellig plekje. De gemeente Eindhoven heeft laten weten interesse te hebben in het majestueuze landgoed De Wielewaal dat sinds 2016 te koop staat.

In opdracht van de huidige eigenaar installeerde De Opera Domotica hier een high-end domoticasysteem. Nog twee weken en dan nemen we afscheid van Landgoed De Wielewaal. 678 likes 5 talking about this 1107 were here.

Kamperen middenin de natuur van Flevoland. Dat maakte de gemeente woensdag bekend. In dit huisje op wielen zit een kachel om na een actieve dag op het landgoed vuur te maken.

Voor de voormalige eigenaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging voor broer en zus Jochem en Juliette een kans om hun droom uit te laten komen. Wielewagen Ons geliefde stukje erfgoed van het voormalige landgoed de Wielewaal. Een filmpje van de groenblauwe oase van de Flevopolder.

Landgoed De Wielewaal in Zeewolde. De historie van Landgoed De Wielewaal begint als Anton Philips grondlegger van het huidige Philips-concern een flink stuk bosgebied koopt. Wel echt mooi als ze dit ook behouden inderdaad een van de redenen waarom ik Eindhoven stiekem best tof vind is dat er best veel groen is vergeleken met nadere steden op.

Reserveren voor het komende seizoen kan via wwwenergy-upnlreserveringen-landgoed. 1 day agoHet voormalig huis met bijbehorend natuurgebied van Frits Philips genaamd De Wielewaal wordt voor 29 miljoen gekocht door de gemeente Eindhoven. 1 day agoDe gemeente Eindhoven wordt de nieuwe eigenaar van Landgoed De Wielewaal.

Daar fiets ik dagelijks langs ik wist niet dat het een prive landgoed was. Van 1934 tot 2005 heeft Frits Phillips hier gewoond. Eindhoven koopt Philips-landgoed De Wielewaal voor 29 miljoen euro.

We doen ons uiterste best voor een goede balans tussen natuur en. Landgoed De Wielewaal rustige omgeving geschikt voor langer verblijf - ook kampeerplaatsen 60 - outdoor kamp - supermarkt in Nijkerk 6km - beheer 24u bgg 31 651307849 - centrum 12km E-mail Website Wielseweg 9 3896 MB Zeewolde Nederland 2800 31 dec. You pick Landgoed De Wielewaal for your stay to be far away from the civilised world in The Netherlands.

Het is een rustige beschermde en veilige plek om te wonen net buiten de levendigheid en dynamiek die Eindhoven het kloppend hart van mondiale technische. Quiet environment suitable for longer stays - also camping pitches 60 - outdoor camp - supermarket in Nijkerk 6km - management 24h bgg 31 651307849 -. De befaamde Philips-familie komt natuurlijk uit Eindhoven en dat is ook de plaats waar dit grootste én.

Landgoed de Wielewaal Het prachtige landgoed De Wielewaal voormalig eigendom van wijlen Frits Philips is na zijn overlijden volledig nieuw opgebouwd. Voor ongenode visite is het onmogelijk. De stad tikt 29 miljoen euro af voor de voormalige residentie van Frits Philips.

2 personen per nacht incl. Het duurste landgoed van Nederland is De Wielewaal De Wielewaal bevindt zich in Eindhoven Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 1424462 m2 en een tuin van circa 142 hectare. Camping de Wielewaal is door de voormalig eigenaren Willem en Anja verkocht aan Jochem en Juliette van Hessen.

Vanaf 1 maart zijn Jochem Jet Tom zie foto 3 en Barbara eigenaren van de prachtige plek die wij met veel liefde opgebouwd hebben. To enjoy nature and quiet and to work around your camp spot.


Landhuis De Wielewaal Frits Philips The Art Of Living Nl Landhuis Hekwerk Tuin


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Nederland Wonen Droomhuizen


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Huis Buitenkant Nederland Makelaar


Landhuis De Wielewaal Frits Philips Landhuis Villa Gebouwen


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Nederland Eindhoven Huis


Pin Op Beautiful And Special Houses


Landhuis De Wielewaal Frits Philips Landhuis Tuin Meubelen Villa


Pin On Industrieeel Boerderij Schuurwonen


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Nederland Eindhoven Makelaar


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Huisstijl Makelaar Eindhoven


Pin On Beautiful And Special Houses


Pin Op 1 Interieurs


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Metselwerk Makelaar Nederland


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhove Bouwmaterialen Nederland Houten Vloer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel